Over mij

“Manifesteren begint met een vurig verlangen, rotsvast vertrouwen en het volgen van je intuïtie”

Mike van Doorn

Een vurig verlangen, vertrouwen in de uitkomst en het instinctieve gevoel om een bepaalde stap te zetten. Met deze kernprincipes van bekende collega’s begon ik met het manifesteren van jeugddromen. Hier waren veel aanwijzingen te vinden van wat mij blij maakte. Manifesteren vraagt om pure passie, een soort kinderlijk verlangen om het vuur dat in je brandt te uiten. Kinderlijke energie wordt niet gehinderd door beperkende overtuigingen.

Inmiddels heb ik veel jeugddromen van mijn levenslijst vervuld. Denk hierbij aan het manifesteren van kosteloze droomreizen naar Bali en Thailand, bonusreizen naar Zuid-Afrika en Curacao, een EP en album uitbrengen met mijn muziekgroep, zingen met een Spice Girl en Sugababe, een carrière in TV, etc. Mijn doel was om voor mijn dertigste levensjaar mijn jeugddromen te vervullen. Dit is gelukt. Daarom vond ik mezelf bekwaam genoeg om het aan andere mensen te leren en startte ik mijn bedrijf: Spice Up Your Mindset.