OVER MIJ

“Manifesteren begint met een vurig verlangen, rotsvast vertrouwen en het volgen van je intuïtie”

Mike van Doorn

Mijn verhaal

Toen ik 24 jaar was, stond op mijn wereld op zijn kop. Ik was diepbedroefd toen mijn vader gediagnosticeerd werd met een agressieve hersentumor. Na zijn overlijden had ik grote behoefte aan positieve energie en een blije blik op de toekomst. Ik was benieuwd of ik over het vermogen beschikte om mijn dromen uit te laten komen.

Ondanks dat ik verschillende theorieën tot mij kon nemen, bleek het in de praktijk lastiger te zijn. Het leek maar niet te gebeuren, terwijl ik alle stappen netjes opgevolgde. Daarom besloot ik onderzoek te doen bij mensen om mij heen, die een succesvol leven leiden.

Ik werkte 12 jaar voor televisiezenders als RTL4 en SBS6. In deze jaren praatte ik veel met bekende Nederlanders. Tijdens mijn gesprekken met zangers, acteurs, presentatoren en topsporters viel mij op dat zij volgens bepaalde kernprincipes leefden. Nieuwsgierig als ik was, had ik urenlange gesprekken met ze over geluk en hoe ze hun grootste dromen vervulden.

Welke specifieke tools zetten zij in en hoe krijgen ze bij twijfels het geloof in de uitkomst van hun droom weer terug? Ik ontdekte een formule: de drie V’s. Alles wat je wenst te bereiken, begint met een opwindend verlangen, rotsvast vertrouwen en het volgen van je intuïtie. In mijn cursussen en lezingen presenteer ik een aantal van de meest verheffende en inspirerende verhalen die ik tijdens mijn TV-carrière heb mogen horen.

Ik heb deze kennis in een ritueel gegoten dat voor mij werkt. In de jaren die die volgden, deed ik alles waar ik ooit van had gedroomd: ik maakte (kosteloze) droomreizen naar Azië, zong met Britse jeugdidolen samen en bracht nummers uit met mijn muziekgroep. Met mijn eigen kennis en ervaringen rondom het creëren van je eigen realiteit, besloot ik om andere mensen te inspireren

Mike van Doorn

Mijn dankbaarheidslijst

Om mij nog beter te leren kennen, wil ik mijn dankbaarheidslijstje met je delen. Hier staan mijn tien mooiste manifestaties op. De manier waarop ik de dromen heb gemanifesteerd, lees je bij manifestatieverhalen.

Ik ben dankbaar voor mijn lichamelijke gezondheid en scherpe mindset
Het voelt fantastisch om mijn dromen één voor één te manifesteren en deze vol energie te beleven. 

Ik ben dankbaar voor de geweldige relaties met familie en vrienden
We staan voor elkaar klaar en maken bijzondere herinneringen, zoals stedentrips en muziek.  

Ik ben dankbaar voor de bioscoopvertoning van mijn eigen horrorfilm
Toen ik 12 jaar was, maakte ik een horrorfilm en de reboot is twintig jaar later vertoond in het filmtheater Cinerama. 

Ik ben dankbaar voor mijn (kosteloze) bonusreizen naar droombestemmingen als Thailand en Indonesië
Ik heb vanwege mijn spiritualiteit altijd al affiniteit gehad met mysterieuze tempels en ik ben dol op kruidig eten. 

Ik ben dankbaar voor de stedentrips met mijn moeder naar wereldsteden als New York en London
Het was fantastisch om de cast van Angel te ontmoeten in New York en de dames van All Saints in London.

Manifestatie verhaal 14 - All Saints


Ik ben dankbaar voor het zingen met zangeressen uit Spice
Girls en Sugababes
Ik voelde mij jeugdig en nostalgisch tijdens het zingen met jeugdidolen uit mijn favoriete meidengroepen van de jaren 90. 

Ik ben dankbaar voor mijn werk als Uitvoerend Producent bij
SBS6 programma’s 

Het voelt heel dankbaar om helden een spotlight te geven in De Helden van het Onderwijs en De Helden van de Zorg bij SBS6 televisie.

Ik ben dankbaar voor het debuutalbum met mijn muziekgroep
Toen ik 12 jaar was, startte ik een popgroep en twintig jaar later kwam ons debuutalbum uit in alle digitale muziekwinkels, waaronder iTunes. 

Ik ben dankbaar voor het geven van live optredens
Samen met mijn muziekgroep heb ik live optredens gegeven op de Rotterdam Pride en bij diverse radiozenders. 

Ik ben dankbaar dat ik jou mag coachen met Spice Up Your Mindset
Het voelt als de juiste stap in mijn leven om de kennis over succesvol manifesteren te delen met jou, door middel van lezingen en coaching.