1:1 Mentorship

1:1 Traject

Herkenbaar?
Je voelt dat er meer in het leven zit, maar je weet nog niet hoe je het eruit kunt laten komen. Je weet dat je grotere dromen hebt, maar je kunt er nog helemaal niet bij komen. Je wilt jouw leven een nieuwe wending geven, maar je voelt dat er tussen jou en je dromen nog belemmeringen zitten

Ik voel je!
Toen ik begon met manifesteren, bleek het in de praktijk lastig te zijn. Het leek maar niet te gebeuren, terwijl ik alle stappen netjes opvolgde. Daarom besloot ik onderzoek te doen bij mensen in mijn directe omgeving die een succesvol leven leidden. Als tv-maker ging ik in gesprek met zangers, topsporters, presentatoren en acteurs en ontdekte hoe zij hun grootste dromen verwezenlijkten. Uit deze gesprekken kwamen drie belangrijke elementen naar voren: een vurig verlangen, vertrouwen in de uitkomst en het instinctieve gevoel om een bepaalde stap te zetten.

Waarom Mike?
Met deze kernprincipes begon ik met het manifesteren van mijn jeugddromen, omdat daar veel aanwijzingen te vinden waren in wat mij blij maakte. Inmiddels heb ik talloze jeugddromen van mijn levenslijst verwezenlijkt, zoals droomreizen naar Azië, zingen met een Spice Girl en een album uitbrengen met mijn tienerbandje. Het was mijn doel om deze dromen voor mijn dertigste levensjaar te vervullen en dat is gelukt! Hierdoor voelde ik me competent genoeg om mijn manifestatieformule met anderen te delen en heb ik inmiddels duizenden mensen geholpen.

Wat levert de 1:1 Mentorship je op?
Momenteel bestaat de unieke kans om heel close 1 op 1 met mij te werken in de vorm van een Mentorship. Dit is het meest exclusieve traject dat ik aanbied en er zijn slechts een paar plekken beschikbaar. Gedurende dit traject zal ik je gedurende drie maanden persoonlijk begeleiden. Na afronding van het traject beschik je over concrete manifestatietools die specifiek op jou zijn afgestemd, zijn jouw zelftwijfels hergeprogrammeerd en weet je hoe je jouw doelen bereikt.

Waarom een mentorshiptraject?
Ik geloof in de kracht van investeren in jezelf of in je bedrijf. Wat laat jij liggen als je niet investeert in een traject? Welke nieuwe kansen en omzet ontgaan je als je blijft wachten tot het ‘juiste moment’ is aangebroken om te beginnen met een traject? Gedurende drie maanden ontvang je intensieve 1-op-1-begeleiding. Dit houdt in dat je mijn persoonlijke aandacht krijgt en dat we gezamenlijk kunnen werken aan jouw specifieke verlangens.

Praktische informatie
In het 3 maanden traject volg je binnen 3 maanden in totaal 6 sessies. De sessies vinden online plaats via Teams. Buiten de sessies om bestaat ruimte om te ‘sparren’ over jouw vragen. Starten kan op elk moment, mits er op dat moment een plek vrij is en je een match bent. In overleg plannen we de data van de coachingcalls in. Jouw investering is €1999,- (excl. BTW) 

Klik op ‘vragenlijst‘ hieronder om je aan te melden voor het Mentorshiptraject en je komt op een pagina met een vragenlijst terecht. Nadat je die hebt ingevuld, neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek om te kijken of je een match bent. Ga via onderstaande button naar de vragenlijst.