Cursus

Cursus: ‘Manifesteer jouw droomleven’

Herkenbaar?
Je hebt al enkele pogingen gewaagd met manifesteren, maar zonder veel resultaat. Je hoort voortdurend mensen praten over manifesteren en ziet anderen het in de praktijk brengen, maar de uitleg lijkt te vaag of zweverig. Je verlangt ernaar je doelen te bereiken, maar online kom je zoveel informatie tegen dat je het overzicht dreigt te verliezen.

Ik voel je!
Toen ik begon met manifesteren, ondervond ik in de praktijk de nodige uitdagingen. Ondanks mijn zorgvuldige opvolging van alle stappen, leek het gewenste resultaat maar niet te materialiseren. Daarom besloot ik onderzoek te doen in mijn directe omgeving, bij mensen die een succesvol leven leidden. Als tv-maker raakte ik in gesprek met zangers, presentatoren, topsporters en acteurs, en ontdekte hoe zij hun grootste dromen verwezenlijkten. Uit deze gesprekken kwamen drie essentiële elementen naar voren: een vurig verlangen, vertrouwen in de uitkomst en het instinctieve gevoel om een bepaalde stap te zetten.

Waarom Mike?
Met deze kernprincipes begon ik mijn jeugddromen te manifesteren, omdat ze veel aanwijzingen bevatten van wat mij gelukkig maakten. Inmiddels heb ik diverse jeugddromen van mijn levenslijst verwezenlijkt, zoals droomreizen naar Azië, zingen met een Spice Girl en een album uitbrengen met mijn tienerbandje. Mijn doel was om deze dromen voor mijn dertigste levensjaar te verwezenlijken en dat is gelukt! Hierdoor voelde ik me bekwaam genoeg om mijn manifestatieformule met anderen te delen en inmiddels heb ik duizenden mensen hiermee mogen helpen.

Wat leer je in de cursus?
Mijn manifestatieformule heb ik praktisch voor jou samengebracht in 9 modules. In deze cursus ontdek je wat je werkelijk wilt, identificeer je belemmerende overtuigingen en leer je stappen te zetten om ze los te laten. Ook ontwikkel je de vaardigheid om de eerste stappen te zetten richting je verlangen en te leven vanuit vertrouwen. Modules 1-3 draaien om het ontdekken en voelen van jouw diepste verlangens. Modules 4-6 concentreren zich op het opbouwen van het vertrouwen in jezelf en in het proces. Modules 6-9 zijn gewijd van het volgen van je buikgevoel bij het nemen van stappen richting je verlangens. Wanneer je de cursus volgt, beschik je over alle tools om succesvol te manifesteren.

Waarom deze cursus?
Deze cursus vindt zijn basis in mijn gesprekken met bekende collega’s gedurende mijn tv-carrière. Je krijgt hierbij de volledige bundeling van alle vergaarde kennis. De stappen zijn praktisch gemaakt en de cursus omvat een uitgebreid scala aan onderwerpen, variërend van het ontdekken van je verlangens tot het opbouwen van vertrouwen en het nemen van concrete acties. De opdrachten omvatten dankbaarheidspraktijken om positieve energie te cultiveren.

Praktische informatie
Je kunt op ieder moment instappen. De cursus heeft een bepaalde opbouw en er staat minimaal 9 weken voor. Gemiddeld besteed je één tot twee uur per week aan de cursus, hoewel dit per week kan variëren, afhankelijk van de mate van aandacht die je er zelf aan wilt besteden. Jouw investering: €77,- (excl.  BTW).