Lezingen

Lezing: ‘Praktisch manifesteren’


Herkenbaar?
Je hebt voor je bijeenkomst een inspirerende energizer nodig. Iemand die de taal van je publiek spreekt. Een praktische en nuchtere benadering van manifesteren, omdat het vaak te ‘vaag’ of ‘zweverig’ wordt uitgelegd.

Ik voel je!
Manifesteren kan zweverig kan klinken. En dat is niet voor niks. In manifestatie schuilt namelijk een zekere magie. Tegelijkertijd is het eigenlijk een hele down to earth benadering. Want manifesteren staat, als je het heel erg plat slaat, voor: weet wat je doel is en ga daar op af. Mijn streven is om manifesteren zo praktisch en concreet mogelijk te benaderen, vooral wanneer je te maken hebt met verschillende mensen met uiteenlopende doelen tijdens bijeenkomsten.

Waarom Mike?
Ik leerde effectief manifesteren door urenlange gesprekken met bekende collega’s in de televisiewereld, waaronder topsporters, zangers, acteurs en presentatoren. Ook hun aanpak was heel praktisch en nuchter. Ik ontdekte drie concrete stappen: weet wat je wil, vertrouw in de uitkomst en onderneem actiestappen. Nadat ik met deze kernprincipes mijn eigen dromen vervulde, besloot ik te starten met het geven van lezingen op scholen. In totaal heb ik honderden studenten geïnspireerd met het realiseren van hun droomwerk. Studenten hebben behoefte aan concrete informatie en hebben weinig met zweverige uitleg. Anders verliezen ze interesse.

Wat weet je na de lezing?
Tijdens de lezing ‘Praktisch Manifesteren’ leg ik uit wat manifesteren nu precies is, hoe het werkt én hoe je het zelf doet. Mijn persoonlijke verhaal en de levenslessen van mijn bekende tv-collega’s dienen als leidraad. Tevens behandel ik de drie kernprincipes van manifesteren. Bij elk principe betrek ik het publiek door hen antwoorden te laten delen op het scherm. Wat is hun grote droom? Zijn er eventuele zelftwijfels? En welke eerste stap kunnen ze vandaag nemen richting hun verlangen? Na de lezing beschikt het publiek over alle kennis en tools die ze nodig hebben om hun doelen te manifesteren.

Waarom een lezing?
Door praktische tools en tips aan te reiken, geef ik het publiek concrete handvatten om manifesteren direct toe te passen in hun eigen leven, afgestemd op de doelgroep van de bijeenkomst. De interactieve elementen, zoals het delen van dromen en zelftwijfels, betrekken het publiek actief bij de lezing. Dit zorgt voor een betere betrokkenheid en begrip van wat manifesteren inhoud. Door het publiek aan te moedigen om vandaag al de eerste stap te zetten richting hun doel, wordt manifesteren niet alleen theoretisch besproken, maar direct in de praktijk gebracht. Door mijn persoonlijke verhaal te delen en levenslessen van bekende tv-collega’s toe te voegen, maak ik de inhoud van de lezing persoonlijk en herkenbaar.

Praktische informatie
De lezing is interactief en duurt ongeveer 60 minuten. Belangrijk is om een laptop mee te nemen. Wil je met mij samenwerken voor een lezing? Stuur dan een mail naar mike@spiceupyourmindset.nl.