Ervaringen

Marjolein Thijse

Ik heb met Mike een 1:1 mentorship traject gedaan en ik heb hier heel veel uit gehaald! Ik was al niet onbekend met het fenomeen ‘manifesteren’ maar ik had even een spreekwoordelijke en positieve schop onder mijn kont nodig en nu zit ik weer helemaal ik een goede flow! Mede dankzij mijn mentorship traject met Mike! Hij heeft me verschillende trucs bijgebracht om in de flow te blijven.

Celina Marelia

Mike is een zeer gedreven en getalenteerde manifestatie coach! Hij weet met zijn adviezen de vinger op de zere plek te leggen, waardoor je ook echt tot een transformatie kunt komen. Dit levert natuurlijk de beste resultaten op. Ik kan iedereen aanraden om met Mike te werken, aangezien hij ook een heel fijn persoon om mee om te gaan. Je voelt je direct bij hem op je gemak. Het is zijn energie die uitnodigt om met hem te werken en te sparren. Ik ben dankbaar voor Mike in mijn netwerk!

Arnold Jonker

De Deep Dive-sessie van Mike was een positieve ervaring, versterkend voor het zelfvertrouwen en geruststellend. Mike denkt mee, benadrukt de positieve aspecten, identificeert sterke punten en legt uit waarom negativiteit niet de juiste benadering is. Mijn eerste sessie riep ook emotionele reacties op, vergelijkbaar met een gesprek met een psycholoog, maar met een unieke benadering. Het gaf me kracht en bijna een helende werking, en het wekte hoop en optimisme op voor de toekomst. Mike voelde zelfs de diepte van mijn obsessie voor mijn product en dankzij zijn sessie en mijn vastberadenheid gaat mijn product nu de markt op.

Gabriëlle van Gelderen

“Mike is open en durft zichzelf kwetsbaar op te stellen. Zo weet hij de aanvankelijke weerstand te overwinnen van kritische journalistiek studenten. Tijdens zijn workshop Creatief Manifesteren slaagt hij erin alle studenten mee te krijgen. De hele groep ging met elkaar in gesprek over dromen en de toekomst. De workshop heeft iedereen aan het denken gezet.”

Nicole Kirkels

“Studenten van Fontys vonden de drie stappen van manifesteren goed en concreet. Fijn om op een andere manier te kijken naar hun Wat wil ik.”

Patty Joosten

“De lezing die Mike heeft gegeven voor onze Inholland studenten was geweldig! Mike vertelt op een hele enthousiaste, aansprekende manier hoe hij door middel van manifesteren al heel veel heeft bereikt in het leven. De studenten hingen aan zijn lippen en wilden er alles van weten. Ik weet zeker dat, door alle keuzestress die de jongeren van tegenwoordig hebben, zij heel veel zullen hebben aan het verhaal van Mike. Zeker een aanrader om hem uit te nodigen voor een sessie.”

Manuela Werneke

“De workshop die Mike op het Grafisch Lyceum Rotterdam gaf, is door de studenten positief ontvangen. Zij hebben vrijuit hun dromen gevisualiseerd en sommigen hebben daarmee hun gedachten en doelen voor het eerst geuit. Mike heeft de studenten wakker gemaakt, en ze handvaten gegeven om hun doelen na te durven streven.”

Lisan Hagenaars

“Ik ben met Mike via via in contact gekomen. En gelukkig maar! De studenten van EuroCollege hebben een fantastische lezing gehad, waarbij Mike zich kwetsbaar opstelde om zijn levenservaring te kunnen delen. Dit heeft geholpen bij de studenten om uit hun ‘schelp’ te komen. Deze lezing was inspirerend, en zal een bijdrage leveren aan het positief denken bij de studenten.”

Rita Appel

“Mike is bij ons geweest tijdens de introductieweek van de opleiding Marketing en Communicatie. Studenten zeggen over zijn workshop: “Het was super interessant.” “Het was waardevol om even concreet stil te staan bij je doelen.” “Mike is een inspirerende ervaringsdeskundige die studenten mee weet te nemen in het nadenken over hun toekomst.” Het resultaat was dat studenten veel van zichzelf hebben laten zien en leuke presentaties hebben opgeleverd.”