Deep dive

Deep Dive

Herkenbaar?
Je hebt regelmatig het gevoel dat je vastloopt. Dat je dingen wil veranderen binnen je leven of bedrijf, maar toch steeds van hetzelfde blijft aantrekken. Het lijkt je fijn om even te sparren over je huidige situatie. 

Ik voel je!
Toen ik begon met manifesteren, ondervond ik in de praktijk de nodige moeilijkheden. Ondanks dat ik alle stappen nauwgezet volgde, leek het maar niet te gebeuren. In die periode zou het erg waardevol voor mij zijn geweest om exact te begrijpen waar het knelpunt zat en waarom ik nog steeds blokkades of angsten ervaarde ten aanzien van mijn dromen. Ik wilde weten welke stappen ik kon zetten om deze blokkades in mijn leven te verminderen. Tijdens opnamedagen stelde ik als tv-maker daarom veel vragen aan topsporters, acteurs, presentatoren en zangers. Dagelijks ontving ik advies over hoe ze persoonlijk omgingen met blokkades tijdens het manifesteren.

Waarom Mike?
Jarenlang heb ik de adviezen van talloze bekende Nederlanders verzameld en samengevoegd tot een formule. Een gepassioneerd verlangen, vertrouwen in de uitkomst en het instinctieve gevoel om een specifieke stap te zetten. Deze formule heeft mijn leven op positieve wijze veranderd: ik heb talloze wensen van mijn levenslijst weten te vervullen. Denk aan een droomreis naar Zuid-Afrika, het zingen met een Spice Girl en een album maken met mijn tienerbandje. Ik kan je in nuchtere taal uitleggen, maar vooral ook laten voelen hoe je dit zelf ook kunt doen en dus alles kunt gaan manifesteren.

Wat weet je na deze sessie?
Na een sessie van 1 uur weet je wat je wilt manifesteren. Je hebt je dromen scherp voor ogen en hebt ze omgezet in concrete doelen. Daarnaast heb je inzicht in je persoonlijke blokkades en weet je hoe je deze kunt loslaten om je doelen te bereiken. Ten slotte heb je duidelijk welke stappen je nu kunt zetten, waardoor je dromen ineens haalbaar lijken. Na deze sessie ervaar je een shift in je energie en merk je dat dingen gemakkelijker op je pad komen. Bovendien beschik je over praktische handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

Waarom een Deep Dive?

De Deep Dive sessie biedt een efficiënte analyse van jouw specifieke manifestatie uitdaging. Dit stelt je in staat om snel inzicht te krijgen in de kern van jouw probleem/ uitdaging. Door gerichte, korte vragen over manifestatie krijg je helder over de specifieke aspecten die van invloed zijn op jouw manifestatieproces. Dit helpt bij het achterhalen van eventuele blokkades of belemmeringen. De sessie levert concreet advies over hoe je verder kunt gaan met jouw manifestatieproces. Dit geeft je duidelijke richtlijnen en praktische stappen om je doelen te bereiken. Het advies dat je tijdens de sessie ontvangt, is direct toepasbaar. Door een diepgaande analyse en gericht advies in één sessie te ontvangen, bespaar je tijd en voorkom je dat je langdurig blijft hangen in onzekerheden rondom manifestatie.

Praktische informatie
De Deep Dive sessie vindt online plaats via een WhatsApp videogesprek. De onderstaande agenda toont wanneer ik beschikbaar ben voor een sessie. Let op: Heb je geen afspraakbevestiging ontvangen? Stuur mij dan even een mail. Jouw investering: €222,- (excl.  BTW)