AANBOD

Met deze diensten help ik je graag de wet van de aantrekkingskracht toe te passen.

Workshop Praktisch Manifesteren

Het is mijn missie om manifesteren zo praktisch en concreet mogelijk te maken. Dit doe ik vanuit een down to earth benadering. Want manifesteren staat in de basis voor: ken je doel en ga daar op af. Daarom is deze workshop geschikt voor een breed publiek.

Tijdens de workshop Praktisch Manifesteren krijgen we helder wat je wilt, buigen we belemmerende overtuigingen om en bepalen we de eerste stap richting je verlangen. Ik start met een video over mijn manifestaties, om te laten zien dat álles mogelijk is.

“Ik ben met Mike via via in contact gekomen. En gelukkig maar! De studenten van EuroCollege hebben een fantastische workshop gehad, waarbij Mike zich kwetsbaar opstelde om zijn levenservaring te kunnen delen. Dit heeft geholpen bij de studenten om uit hun ‘schelp’ te komen. Deze workshop was inspirerend, en zal een bijdrage leveren aan het positief denken bij de studenten.”

De workshop duurt ongeveer 60 minuten en ik zorg dat deze aansluit op de doelgroep. Bijvoorbeeld: carrière, gezinsleven, gezondheid of de liefde. Je gaat tijdens de workshop direct aan de slag en merkt een shift in je energie aan het einde van de workshop.

Daarbij spreek ik de taal van het publiek. Dit deed ik al bij workshops op Hogeschool Inholland en EuroCollege. Ik heb in totaal honderden jongeren handvatten gegeven voor het realiseren van hun droombaan/ ideale onderneming na het afronden van hun studie.

Ik werk 12 jaar in de televisiewereld en heb als stagebegeleider meer dan 60 studenten begeleid. Om deze reden weet ik als geen ander welke keuzestress de jongeren van tegenwoordig hebben. Ik snap welke tools bijdragen aan het activeren van de student.

Cursus: ‘Manifesteren met Girl Power!’

Midden 2023 gaan de deuren open voor deze transformerende training. Meld je hieronder aan voor de wachtlijst en ontvang als eerste alle informatie.

Herken jij dit?
Weet jij dat je als vrouw een ongelofelijke kracht in je hebt, maar komt dit er nog niet helemaal uit? Ben jij op zoek naar een boost in je kracht en/ of in je vrouw zijn?

Heb je het gevoel dat er meer uit jouw leven te halen valt? Loop je vast en zit je niet lekker in jouw vel? Wil je nu eens écht verandering, maar kom je er zelf niet uit?

Er is een kracht om louter positieve en goede dingen te krijgen in het leven. Elke keer als je iets goed in je leven ervoer, heb je deze kracht gebruikt. Deze kracht is Girl Power.

Waarom deze training?
De training zorgt ervoor dat jij in verbinding komt te staan met jouw eigen powervrouw, zodat je eindelijk het droomleven kunt creëren waar je zo naar verlangt.

Je leert hoe je helder krijgt wat je wilt, hoe je vervolgens meer zelfvertrouwen kunt ontwikkelen en als laatste hoe je geïnspireerde stappen kunt zetten.

We gaan met Manifesteren met Girl Power! jouw vrouwelijke eigenschappen zoals creativiteit, vertrouwen en intuïtie inzetten als krachtige elementen bij het manifesteren.

Mike en Girlpower!
De mooiste en belangrijkste levenslessen heb ik mogen ontvangen van sterke en wijze vrouwen. Ik ken de rijkdom van een krachtige moeder en authentieke vriendinnen.

Toen ik opgroeide, waren mijn rolmodellen de Spice Girls. In hun muziek zitten heel wat wijze lessen, zoals durven zijn wie je bent, altijd positief zijn en je doelen bereiken.

Het leven van je dromen heeft altijd al dichter bij je gelegen dan je besefte, want Girlpower zit in jou. Om wat dan ook te creëren of wat dan ook te veranderen.

Aan het einde van de training heb je:

  • De verantwoordelijkheid genomen over je eigen situatie en weet je wat je wilt.
  • Vertrouwen in je eigen kwaliteiten en een shift gemaakt in jouw energie.
  • Jouw vrouwelijke intuïtie versterkt om nieuwe perspectieven en opties te zien.
  • Unieke inspiratie en insides van 5 powervrouwen om in je kracht te staan.

Neem contact op!


Stuur mij een e-mail wanneer je een workshop of lezing van mij wil boeken voor jouw event. De prijs is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen.

 Meld je aan!

Schrijf je hieronder snel in voor de wachtlijst, zodat je als eerste op de hoogte wordt gehouden als er een nieuwe ronde start.

Wachtlijst